Bazi | Incepeti a va cunoaste firea

You are currently viewing Bazi | Incepeti a va cunoaste firea

Bazi | Incepeti a va cunoaste firea

Bazi | Incepeti a va cunoaste firea

,,Ca sa grabiti evolutia, incepeti a va cunoaste firea’’ Dr. Pauchet

Alege in functie de ceea ce simti tu !
Astazi tu, eu, noi toti suntem intr-o continua transformare profesionala si evolutie personala. Cautam solutii si metode. Cautam binele mai mult la nivel individual decat colectiv.

Exista multe metode de a-ti atinge acest scop. Important este ca tu sa o alegi pe cea potrivita firii tale.

Si da, ai dreptate. Ma vei intreba : ,,Cum stiu eu care este cea care mi se potriveste mie? Cum aleg, cum ma decid, le iau pe fiecare in parte si le aleg?”

Raspunsul meu simplu. Alege in functie dafinitate, de ceea ce simti tu !

Drept urmare am ales ca intr-o serie de articole ce vor urma, sa-ti impartasesc cum poti face tu alegeri in aceasta viata pamanteasca si sa-ti propun una dintre metodele fascinante ale metafizicii chineze si anume Ba Zi cunoscuta si sub numele Cele 4 Coloane ale Destinului.

Sa stii ca lucrurile sunt extrem de simple, nicidecum complicate cum ai crede. Te rog sa retii un cuvant: SIMPLU.

Acesta este un prim articol dintr-o serie ce va urma, din care vei afla care este legatura dintre caracterul si evolutia ta. Vei afla ce posibilitati ai de a te cunoaste mai bine pe tine, pe cei din jurul tau, locul in care traiesti si ai asteptari.

Te-ai imaginat vreodata un copac ?

Omul este parte a societatii in care traieste si strans legat de ea. El este precum ramura unui copac.

Un pom cu radacini bine infipte intr-un pamant roditor, cu sursa de apa si un soare iubitor, traieste, infloreste si se scalda in lumina. Ramura este parte a acestui copac benefiind in acelasi timp de o crestere frumoasa.

Imaginati-va un copac pe un teren plin de stanci, cu radacini mai mult pe la suprafata solului si cu o sursa de apa aproape inexistenta. Ramura, copacul se usuca si piere.

Fiecare radacina, ramura sau floare a copacului isi are locul potrivit. N-ai sa vezi o ramura crescuta in varful copacului sau o ramurica inradacinata.

Crezi ca este vreo diferenta intre un copac si un om? NU. Amandoi sunt supusi unei legi asemanatoare ,,Omul potrivit la locul potrivit’’.

Radacina potrivita in locul potrivit va face copacul infloritor. Omul potrivit in locul potrivit va contribui la o societate sanatoasa in care tu ca om cresti si infloresti.

Leave a Reply