Feng Shui | Biroul. Energia succesului tau

You are currently viewing Feng Shui | Biroul. Energia succesului tau

Feng Shui | Biroul. Energia succesului tau

Am discutat in acest site despre beneficitatea aplicarii stiintei Feng Shui pentru casa ta si am aratat avantajele aplicarii unor remedii foarte simple si naturale pentru a avea o energie pozitiva in spatiile in care locuiesti. In fond, casa este locul cel mai important in care revii de fiecare data cu placere si este firesc sa te bucuri de toate spatiile din casa.

La fel de importanta este si energia locului de munca. Este foarte adevarat ca nu toti lucram la birou. Unii dintre noi suntem pe santier, altii sunt soferi, macaragii, vanzatori etc. In aceste situatii nu pot fi aplicate principiile Feng Shui traditional, deoarece nu ai un spatiu al tau. Reamintesc faptul ca Feng Shui se aplica doar unor incaperi in care lucreaza sau locuieste cineva.

Dar pentru cei care muncesc la birou acasa sau in anumite cladiri, energia biroului este foarte importanta. Randamentul, buna dispozitie, armonia intre colegi, eficacitatea si multe altele depind de energia din acel loc. Cu cat energia chi este pozitiva si calitativa, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Spre exemplu una dintre cele mai importante reguli Feng Shui aplicabile incaperii in care se afla biroul tau este ca masa de lucru sa fie localizata intr-un sector pozitiv. O alta regula importanta este aceea ca directia pe care se afla biroul tau sa fie una foarte favorabila.

Aceste doua reguli sunt extrem de importante pentru a beneficia de energia de care ai nevoie pentru a te simti bine cand lucrezi. Da, intr-adevar sunt si alte norme de care ar trebui sa tii cont si personal iti recomand sa alegi un indrumator/consultant Feng Shui care sa te ghideze.

Ca si concluzie as putea spune ca am trecut in revista toate spatiile locuintei (usa de la intrare, camera copilului, dormitor, bucatarie) tale care prezinta un interes deosebit pentru tine in a avea o energie de foarte buna calitate.

In concluzie, revin cu ideea ca Feng Shui nu este un moft sau un trend atat timp cat aceasta filozofie de viata are o vechime de peste 3000 de ani. Mi-e greu sa cred ca in urma cu mii de ani ar fi existat aceste notiuni de moft, trend, stil, etc. Pur si simplu de la inceputul descoperirii Feng Shui si de-a lungul sutelor de ani, au fost cativa mari iluminati ai vremurilor care ne-au transmis aceasta invatatura absolut remarcabila.

Personal consider Feng Shui un mod de a ne educa, o invatatura, o stiinta, o arta care vine sa imbunatateasca viata doar celor care isi doresc acest lucru si care cred ca el poate fi realizabil.

Leave a Reply