Bazi | O cariera in era astrologiei

You are currently viewing Bazi | O cariera in era astrologiei

Bazi | O cariera in era astrologiei

,Niciun om nu s-a ridicat vreodata la inaltimea reala a maturitatii spirituale, pana n-a descoperit ca este mai nobil sa slujeasca pe cineva deca sa se slujeasca pe sine’’ – Woodrow Wilson

Am intrat in era astrologiei

In Bazi (astrologia chineza), eu m-am regasit cel mai bine, poate asa cum o fac altii in cea astrologia occidentala sau in oricare alte ramuri ale metafizicii. Exista o afinitate mai mare pentru aceasta ramura datorita rolului direct pe care ea il joaca in relatiile cu oamenii si al implicarii in dialogul cu oamenii.

Pentru realizarea unei analize, unui astrolog ii este necesar un bogat bagaj de cunostinte, dintre cele mai diferite. Si daca ai fost inzestrat si cu darul iubirii de oameni, atunci trebuie sa te simti tare norocos. Prin informatiile pe care le poti oferi, pornind de la doar cateva date, iesi in evidenta.

Cati dintre voi nu deschideti dimineata, inainte de a pleca la serviciu sau la scoala, televizorul pentru a auzi horoscopul? Dar astrologia chineza profesionista nu se confunda si nu are legatura cu horoscopul.

Orientarea catre oameni este cheia succesului in astrologia Bazi

Principalul avantaj pe care il obtii cand te hotarasti sa studiezi aprofundat astrologia chineza, este ca in fata ti se deschid mai mai multe oportunitati de a dialoga cu oamenii:

– poti deveni un renumit profesor de astrologie. Vei sustine cursuri, seminarii si conferinte despre astrologie. Aici charisma ta, harul vorbirii, ascultarii si al comunicarii te vor ajuta foarte mult.

– iti dezvolti puterea de incredere. In orice moment oamenii vor sa se destainuie, iar acum tu  detii capacitatea de a stabili ce si cat de mult sa-ti spuna oamenii. Daca devii o persoana de incredere, oamenii vor veni la tine. Problema cea mai mare a oamenilor in ziua de astazi, este aceea ca ei nu sunt ascultati. Gratie abilitatilor, trasaturilor si caracteristivilor tale personale dar si a cunostintelor de astrolog, oamenii vor veni la tine sa-ti vorbeasca.

– te transformi intr-un apreciat cunoscator al personalitatii umane. Atunci cand ai si calitatea de a simti, capacitatile tale se amplifica. In orice domeniu si mai ales in astrologia chineza, oamenii cei mai apreciati si pretuiti sunt cei care sunt preocupati de viata oamenilor.

Intotdeauna pune oamenii pe primul loc

Ca astrolog Bazi, zilnic va trebui sa cauti solutii la intrebarile oamenilor. Capacitatea de a-i sluji pe oameni iti va aduce mari satisfactii.

Leave a Reply