Ce face astrologia chineza – partea I

You are currently viewing Ce face astrologia chineza – partea I

Ce face astrologia chineza – partea I

Incepand cu acest articol, mi-am propus sa aduc putina lumina in ceea ce priveste ce face si ce nu face astrologia chineza Bazi. Cel mai simplu de explicat este ce NU face ea:

1. Nu ghiceste

2. Nu prezice viitorul

3. Nu-l vede

 Cand vine vorba despre destin, parerile oamenilor sunt impartite. Unii spun ca el deja ar fi prestabilit, altii ca totul depinde doar de tine. Mai exista si o alta categorie de oameni care cred ca sus, in Ceruri, ar exista o putere divina, un Dumnezeu, ceva superior lor.

Prin urmare sunt pareri si pareri. Personal consider ca destinul nu este prestabilit. El este rezultatul caracterului, personalitatii si a celor mai probabile decizii pe care le vei lua in aceasta viata pamanteasca.

Bazi (Cele 4 coloane ale destinului) te ajuta sa-ti intelegi caracteristicile si personalitatea, propria persoana si actiunile tale corecte sau gresite. Tocmai de aceea, dupa nastere nimic nu este scris undeva pe o placuta si tinuta intr-un seif.

A invata sau a intelege astrologia chineza nu este decat o constientizare a a-celor lucruri care iti cauzeaza o anumita problema, o nefericire, un blocaj in viata. Dupa ce le-ai inteles, tu faci o schimbare in viata care sa-ti fie favorabila. Ideea este sa-ti proiectezi si sa-ti creezi acel destin pe care ti-l doresti.

Astrologia Bazi nu a fost creata pentru a ,,citi’’ in globul de sticla care-ti este soarta sau de ce uneori viata iti apare a fi complicata. Bazi este un instrument educative care te ajuta sa inveti cum sa schimbi ceva daca nu-ti convine atunci cand un lucru nu-ti place.

Procesul de creatie al oricarei fiinte umane s-a incheiat in momentul nasterii fiecaruia dintre noi. Pentru ca acest proces sa fie complet, odata cu prima suflare avem si data nasterii, adica ne-am nascut intr-un an, intr-o luna, intr-o zi si la o anumita ora.

La nastere am fost inzestrati cu anumite resurse: talente, capacitatea de a gandi, de a invata, de a vorbi etc, cu ajutorul carora sa ne putem descurca in viata.

De abia acum apar micile sau marile necunoscute. Ce vreau sa spun este ca foarte multi dintre noi nu stim ce ni se ofera, nu suntem constienti de toate aceste resurse, poate nici macar la jumatatea vietii.

Leave a Reply